Videopoker spelen

Het spel videopoker wordt gespeeld met een virtueel deck van 52 kaarten, waaraan bij bepaalde spelopties nog een joker is toegevoegd. Iedere spelronde begint steeds opnieuw met dit volledige deck.
De meest bekende videopoker spellen zijn Deuces wild en jacks or better.
Aan het begin hiervan moet de speler een vaste inzet van 1 euro doen. Vervolgens worden 5 willekeurige kaarten gedeeld: de eerste trekking. De speler kan daarna eventueel voor een extra bedrag nogmaals trekken: tweede trekking. Dan moet hij ten minste één kaart van zijn eerste trekking houden (hold); de andere kaarten worden ingewisseld voor nieuwe kaarten uit de lopende stok. Het bedrag van de extra trekking ligt vast, maar zal per speelautomaat variëren; het kan zelfs 0 zijn, wat inhoudt dat de tweede trekking vrij is.
De uitbetaling op zijn hand van vijf kaarten geschiedt volgens een vaste tabel die ook weer per speelautomaat varieert. Meestal wordt er alleen wat uit-betaald voor een hand 1P boeren of beter, `one pair jacks or better’. Bovendien is het heel gebruikelijk dat op one pair alleen wordt uitbetaald op een tweede trekking, die dan meestal extra geld kost.
Wanneer het spel een joker bevat, wordt de waarde ervan zo gekozen, dat de hand zo hoog mogelijk wordt. Poker of Five of a Kind is een hand met vier gelijkwaardige kaarten en een joker. De joker heeft dan de waarde van die kaarten, zodat poker een hand is met vijf gelijkwaardige kaarten. Poker vormt de hoogste klasse, nog hoger dan Royal Flush.
Bij dit spel zijn achtereenvolgende spelronden onafhankelijk, omdat bij het begin van iedere spelronde steeds met het volledige, opnieuw geschudde deck gespeeld wordt.

Speel nu online videopoker:
deuceswi
jacks

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)